Fri fragt over 499 kr 100% dansk webshop 30 dages fuld returret Fuld tilfredshed eller penge retur Kundeservice: Kontakt os her
Se i showroom
Hvid lofthængt biopejs i Rose Gold fra Le Feu
Varenr. 800119

Hvid lofthængt biopejs - Sky - 120cm - Rose Gold

fra 

Le Feu

12.999 DKK

Leveringstid: 1-2 Hverdage

Hvid "Sky" lofthængt biopejs fra danske Le Feu. I denne Rose Gold udgave af den populære Sky model får du en brænder, stang og loftbelag, der har en skindende Rose Gold overflade. Så hvis du er på udkig efter en biopejs med et endnu mere eksklusivt og elegant look, så er denne model måske lige noget for dig.

Med en lofthængt biopejs får du en pejs, der ikke optager gulvplads og på den måde virker mere let i rummet. Samtidig giver det et stilrent og enkelt look, når biopejsen med sin rund kuppel nærmest svæver over gulvet og varmer rummet op og skaber hygge. 

Biopejsen kommer med en stang på 120cm.

Vi anbefaler, at Sky biopejsen hænger 60-80cm over gulvet. Du kan tilkøbe stænger på henholdsvis 50 og 100cm, såfremt du har behov for en længere stang end standardstørrelserne. Ønsker du i stedet en Sky-model i 140cm så finder du den her; Hvid Sky biopejs i Rose Gold på 140cm.

Alle Sky-modellerne kan drejes 360 grader. Således kan du selv vælge i, hvilken retning du ønsker, at biopejsen skal varme.

De lofthængte biopejse fra Le Feu kan hænge i de fleste typer lofttyper, men vær opmærksom på, at hvis du har gipsloft, så skal du benytte specielle skruer. Biopejsen vejer samlet set med stang og brænder ca. 26.5 kg.

Biopejsen brænder ca 4-6 timer på 1.5 liters bioethanol.

 

Se alle de lofthængte biopejse her

Såfremt varen er på lager er leveringstiden 3-4 hverdage.
Ved en længere leveringstid vil dette blive meddelt fra vores kundeservice.

Varen leveres fragtfrit til fortovskant. Slip for besværet tilkøb opbæring af varen.

Materiale: Jern
Farve: Hvid
Højde: 35+120 cm
Bredde: 52 cm
Dybde: 48 cm

Husk at købe bioethanol til din biopejs

Billig Bioethanol fra Le feu

Vigtigt!

Det er vigtigt at du bruger så rent bioethanol som muligt i din biopejs. Vi anbefaler at det skal være mindst 95% rent. Der findes bioethanol produkter på markedet som har en lav alkoholprocent, for at holde prisen lav. Disse billige produkter udvikler ofte både synlig røg, sod og lugt og vil på sigt skade din biopejs.

Fri fragt over 499 kr
100% dansk webshop
30 dages fuld returret
Fuld tilfredshed eller penge retur

Kurven er tom