Fri fragt over 499 kr 100% dansk webshop 30 dages fuld returret Fuld tilfredshed eller penge retur Kundeservice: Kontakt os her

Sofaborde

Denne kategori indeholder design sofaborde i forskellige former, materialer og farver. Så du kan finde alt fra dit nye runde sofabord til det mere unikke og specielle design, alt efter hvad der passer ind i dit hjem. Vi ved, hvor vigtigt det er at finde det helt rigtige møbel, når huset skal indrettes, så vi har naturligvis også ekstra højt sofabord (borde med høje ben) og alt fra runde til firkantede modeller. Vi forhandler sofaborde i forskellige træsorter af ægte træ men også laminat og genbrugstræ. Det mest populære sofabord i Danmark er egetræsbord, men vi har naturligvis også andre træsorter end eg.

Filtrer

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Hvad trender inden for sofaborde?

Egetræsbordet er ret populært i Danmark, fordi vi er vant til, at mange danske designere bruger træsorten eg i møbelklasikkere. Det er dog en smagssag, om man gerne vil have det plain, planke eller i mønster, som f.eks. et sildeben sofabord i egetræ.

Fordelen ved at bruge træ er klart holdbarheden, men der kan også være lidt arbejde forbundet med at holde det pænt gennem mange år. Vi vil klart sige, at det er umagen værd. Men hvis du ikke er vild med at skulle oliere eller vokse dit sofabord efter nogle år, skal du nok kigge efter et sofabord med finer bordplade eller et bord af sten.

Uanset hvad du er mest til, lover vi dig, at vi har gjort et stort stykke arbejde for at finde de bedste producenter og de mest populære modeller, så du altid ved, at du kan finde det bedste udvalg af sofaborde online hos by Hornsleth.

Sofabordet er en del af indretningen

Der skal hygge til - men også flotte møbler. Og sofabordet er med tiden blevet en del af den moderne indretning, så der er plads til alt fra gufskålen til den varme kop the eller kaffe og måske en bog. Vi har altid et bredt udvalg af alle slags størrelser og former, men skulle du ønske en anden størrelse eller model end dem, du finder online lige nu, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os, for vi kan som regel skaffe nye modeller hjem ret hurtigt.

Find dit nye flotte sofaborde i mange forskellige designs og gode materialer hos by Hornsleth og få det gratis leveret til dansk adresse (bragt til 1. hoveddør).

Fri fragt over 499 kr
100% dansk webshop
30 dages fuld returret
Fuld tilfredshed eller penge retur

Kurven er tom