Fri fragt over 499 kr 100% dansk webshop 30 dages fuld returret Fuld tilfredshed eller penge retur Kundeservice: Kontakt os her

Spiseborde

Spisebordet er det centrale møbel i hele indretningen. Det er her der nydes lækre middage, arbejdes og generelt hygges omkring. Man kan med lethed sige at spisebordet ofte er omdrejningspunktet for hele huset. I denne kategori finder du smukke spiseborde som passer ind i ethvert hjem. Fordi spiseborde afspejler ens personlige stil og netop er så betydningsfulde er denne kategori fyldt med spiseborde i mange forskellige materialer og udtryk. Se f.eks. flotte træspiseborde i egetræ, teak og mahogni. Yderlige forhandler vi det lækre mangotræ som er en utrolig smuk træsort som holder sig flot i mange år frem. Du finder også borde i bambus og beton som har et mere råt udtryk.

Mest populære i kategorien Spiseborde

Filtrer

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Spisebordet som samlingspunkt for familien

Saml familie og venner til en dejlig middag rundt om dit spisebord. Spisebordet er det sted hvor de gode snakke sker, hvor du hører om dagens begivenheder og hvor du nyder dejlig hjemmelavet mad. Spisebordet er omdrejningspunkt for det daglige liv i familien.

Spisebordet som arbejdsbord

Brug også spisebordet til arbejdsbord. Sid ved spisebordet med din computer og en god kop kaffe og få det bedste ud af dagen. Med et spisebord som kombineret arbejdsbord har du plads til både bøger, mapper og skriveredskaber. Få overblik over mange papirer og slå op i bøger samtidig med du har god plads til computeren og arbejdet.

Fri fragt over 499 kr
100% dansk webshop
30 dages fuld returret
Fuld tilfredshed eller penge retur

Kurven er tom