Fri fragt over 499 kr 100% dansk webshop 30 dages fuld returret Fuld tilfredshed eller penge retur Kundeservice: Kontakt os her

Væglamper

Væglamper er de mest pladsbesparende lamper, der findes, da de, som navnet antyder, er beregnede til ophæng på væg eller anden lodret overflade, der kan holde til det. Dette gør det til en god løsning, hvis man har en lille bolig, eller hvis man ønsker et minimalistisk udtryk med mest muligt interiør hævet over jorden. Ud over at de giver et let udtryk til boligen, bliver huset også nemmere at rengøre jo mere interiør, der er fjernet fra gulvet og andre vandrette overflader. Udover dette er væglamper en god idé, hvis man har børn i en alder, hvor de ofte kommer til at vælte interiør på gulvet.

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Et pladsbesparende valg

Væglamper er pladsbesparende, fordi de ikke kræver en vandret overflade. Jo mere der kan komme op på væggen, jo mere plads er der på sengebordet, reolen eller skrivebordet til andre ting. Hvis man har en lille entré, er væglamper også oplagte, fordi de kan monteres på væggen og derfor ikke behøver at tage plads fra gulvet. Hvis de monteres langs væggen i en lang række, giver de en illusion af, at rummet er længere, end det i virkeligheden er.

Væglamper i soveværelset eller på badeværelset

Væglamper bruges oftest som sengelamper, hvis der ikke er et plads til et bord, eller hvis man ønsker at have plads til andre ting som eksempelvis bøger og et vækkeur på natbordet, hvilket vores væglamper hos by Hornsleth også er særdeles anvendelige til. Også i badeværelset kan de være en god idé. Dette er de især, hvis der ikke er meget lys på badeværelset, og der ikke er mulighed for at sætte loftlamper op, eller hvis man ønsker lys koncentreret over spejlet. Dette samme gør sig gældende for belysning over spejle i soveværelset eller i entréen, hvor der også er brug for solid og koncentreret belysning.

Guld, sølv og kobber

Vores udvalg består primært af skinnende væglamper i farverne guld, sølv og kobber, men vi har også enkelte i sort og med effekter i træ. De skinnende metalliske farver gør sig godt til lamper, fordi de giver kant til boligindretningen. Hvis man er bange for nipsting eller brugskunst i disse farver, er lamper et godt alternativ, da det på én og samme tid er en brugbar genstand og en pynteting. På trods af væglampernes kontroversielle farver har de stadig et minimalistisk udtryk, fordi de er stilrene og indeholder få detaljer.

 

Fri fragt over 499 kr
100% dansk webshop
30 dages fuld returret
Fuld tilfredshed eller penge retur

Kurven er tom