Fri fragt over 499 kr 100% dansk webshop 30 dages fuld returret Fuld tilfredshed eller penge retur Kundeservice: Kontakt os her

Sofa

Komfort og flot design er to ord, der går hånd i hånd hos by Hornsleth. Dette gør sig selvfølgelig også gældende for produkterne i denne kategori; sofaer og lænestole. Fælles for hvert enkelt produkt i kategorien er, at det har det samme nordiske udtryk, som resten af vores interiør og brugskunst har. Dette kommer til udtryk i de afdæmpede farver og i de træsorter, der er inddraget i designet. Dette betyder, at du kan finde både en sofa og dertilhørende lænestole i nuancerne grå, blå og creme, som ud over er være flotte individuelt også passer godt sammen og ind i ethvert hjem.

Filtrer

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Komfort er nøgleordet

Det vigtigste for os er komfort. Dette er især vigtigt, når det gælder købet af en sofa og lænestole, fordi man dagligt befinder sig heri. Selvom møblerne er beregnede til afslapning med en god film eller en god bog, bør komforten være i orden, fordi det er vigtigt at passe på kroppen døgnet rundt. Vores høje krav om komfort har resulteret i et udvalg af sofaer og lænestole, som er behagelige at sidde i, og som støtter godt op i ryggen. Også for møblernes materialer er der tænkt på komfort, da de består af stof, uld og hør, som er behagelige og bløde materialer.

Afdæmpede farver - ro i indretningen

Farverne på hver enkelt sofa og alle lænestole er afdæmpede og rolige, hvilket får dem til at passe ind i enhver bolig, uanset hvordan resten af den er indrettet. Dette gør møblerne til et praktisk valg, ligesom det betyder, at de kan være en del af boligen i mange år frem. Farverne betyder også, at der skabes en helt anden ro i boligen, end farverige møbler med mønster og print kan gøre. Hvis man er til kraftigere farver, anbefaler vi, at man maler dén væg, sofaen står op ad, eller at man vælger de af vores sofaer, der har den mørkeste farve - som eksempelvis blå eller mørkegrå.

Kombinér møblerne

Idet al vores interiør er i samme stil, er det nemt at kombinere møblerne med hinanden, da man ikke skal tænke nærmere over, hvordan møblerne kan sammensættes, og om det overhovedet er muligt. Det giver et flot og stilrent udtryk, hvis man vælger en sofa og én eller flere lænestole i samme farve, mens det giver et anderledes og spændende udtryk, hvis man vælger en sofa i én farve og stole i andre farver. Dette kan eksempelvis være en lyseblå sofa og lænestole i lysegrå eller en mørkegrå sofa og lyse stole.

Fri fragt over 499 kr
100% dansk webshop
30 dages fuld returret
Fuld tilfredshed eller penge retur

Kurven er tom